Annons
Vårdförbundet

Stort tack!

Publicerad 7 april 2022

Det är fortsatt en otroligt ansträngd arbetssituation för våra yrkesgrupper i hälso- och sjukvården, inom alla verksamheter – både för de som arbetar med covid-vården och alla som tillsammans arbetar med att beta av ”vårdskulden” i den ordinarie vården.

Vården tar inte ledigt och våra medlemmar jobbar på som vanligt för att vårda och rädda liv. Vårdförbundet ger dig som är medlem personlig rådgivning i frågor som rör ditt arbete, yrke och ditt medlemskap. Ring oss på Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 så hjälper vi dig.

Är du inte medlem?
Gå med redan idag så blir dina 3 första månader kostnadsfria. Läs gärna mer på vardforbundet.se

Klicka här för att läsa mer och bli medlem idag

Vårdförbundet

Du vet väl om att du som medlem kan få personlig rådgivning i frågor som rör ditt arbete, yrke och ditt medlemskap.

Ring oss på Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 så hjälper vi dig.

www.vardforbundet.se