Jobb
Göteborgs stad Hälso- och sjukvård

Vill du arbeta med framtidens sjukvård?

Publicerad 24 oktober 2023

Intervju med Lisa, sjuksköterska inom funktionsstöd i Göteborgs Stad.

Varför valde du att jobba inom kommunal hälso- och sjukvård?
För att det är bra arbetstider med varierande arbetsuppgifter. Det är bättre schema och lön än på sjukhus där jag arbetat tidigare. Man har även möjlighet att själv planera och strukturera upp sin dag. Det är ett brett arbete där man kommer i kontakt med många patientgrupper och diagnoser.

Hur ser en vanlig dag ut på jobbet för dig?
En dag på jobbet börjar alltid med rapport tillsammans med kollegor där dagens arbete delas upp. Detta följs av hembesök hos patienter. Sedan följer bestämda dagar med ronder, läkemedelsleveranser, möten, samtal med externa vårdkontakter och teamsamverkan med andra professioner i teamet.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det bästa med mitt jobb är att det är fritt och utmanande och mina goa kollegor. Även att vi har en bred patientgrupp där man får följa sina patienter under en längre tid.

Hitta alla våra lediga tjänster på goteborg.se/ledigajobb

Äldre samt vård- och omsorgs förvaltningen
Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen är Sveriges största kommunala vård- och omsorgs aktör. Vi erbjuder vård och rehab ilitering i hemmiljö dygnet runt. Vår ambition är att utveckla framtidens vård och omsorg. Vi söker dig som är sjuksköterska och vill vara med och göra det möjligt – i både handling och bemötande.
Hos oss får du ett fritt och utvecklande arbete där du får stora möjligheter att vara med och forma framtidens nära vård. Vi arbetar i nära team för att ge alla patienter ett hälsosamt och självständigt liv.

Du får en trygg arbetsgivare som vill att du är delaktig
Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bra förmåner. Vi vill att du ska ha en god arbetsmiljö med balans mellan jobb och fritid. Om du mår bra på jobbet, gör du också ett bättre jobb – och ytterst blir det bättre bemötande för de vi är till för. Vi är en arbetsgivare som lyssnar och tar tillvara allas kompetens och perspektiv.

Du får växa och utvecklas utifrån dina förutsättningar
Hos oss finns många möjligheter att utvecklas. Vi strävar efter ett ledarskap som präglas av närvaro och tillit – som stöttar dig i din utveckling. Just nu bygger vi upp ett utvecklings- och kompetenscenter med det ständiga lärandet i fokus. Vi bedriver också egen forskning i samarbete med universitet. Som du hör finns det många spännande möjligheter hos oss. Men så är vi ju också Sveriges största kommunala vård- och omsorgsaktör.

Göteborgs stad

Du är Göteborg. Tillsammans med drygt 55 000 kollegor skapar du en hållbar stad och hållbar arbetsplats. Hos oss ska du kunna kombinera utmanande uppdrag med en meningsfull vardag på och utanför jobbet. Välkommen att söka jobb i Göteborgs Stad!

goteborg.se/ledigajobb