Jobb
Jobba med oss

Sjuksköterskor till Psykiatrin i Region Örebro län

Publicerad 15 november 2023
Örebro Psykiatri

Vill du vara med och utveckla den psykiatriska vården hos oss tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor? 

Nu söker vi dig som skulle vilja vara en del av vårt team som arbetar med psykiatrisk omvårdnad och vårdutveckling!

Vi söker dig som har lätt att samarbeta, vill utvecklas och som vill göra skillnad för våra patienter och deras närstående. Att arbeta hos oss innebär att du har ett självständigt, rörligt och omväxlande arbete. Den dag du känner dig redo för vidareutbildning kan vi erbjuda generösa förmåner. Hos oss kan du som sjuksköterska stanna och utvecklas!

Område psykiatri i Region Örebro län är en specialistverksamhet som innefattar; öppen – och slutenvård, akutverksamhet, intensivvård, beroendevård, psykosvård, rättspsykiatrisk vård samt vård för barn-och unga vuxna.

Nu söker vi sjuksköterskor till flera av våra avdelningar inom psykiatrin i Region Örebro län. Klicka här för att läsa mer och ansöka

ÖREBRO PSYKIATRI – REGION ÖREBRO

Vi jobbar tillsammans mot ett och samma mål: att erbjuda specialiserad psykiatrisk vård på ett säkert, likvärdigt, effektivt och individanpassat sätt.

Psykiatrin i Region Örebro är en specialistverksamhet som vänder sig till samtliga åldersgrupper. Vi har verksamheter inom flera olika inriktningar, till exempel psykosvård, traumavård, affektiva tillstånd, ätstörning, DBT, dövpsykiatri, neuropsykiatri, psykoterapi, rättspsykiatri, beroendevård, akutvård samt olika former av hjärnstimulering.

Vi erbjuder ett lärorikt, omväxlande och stimulerande arbete. Verksamhetsutveckling är en viktig del av vårt arbete och det hoppas vi att du vill vara en del av. Saknar du specialistkompetens erbjuder vi goda villkor för vidareutbildning. Utöver omvårdnadsarbetet finns möjligheter till utveckling genom uppdrag som chef, kvalitetssjuksköterska eller genom forskning.
Du får ett individuellt anpassat introduktionsprogram och en mentor som stöd. Vi ger dig utbildning i våra vårdnära IT-system och på vårt kliniska träningscenter (KTC) kan du utveckla och fördjupa dina kunskaper.

regionorebrolan.se