Jobb
Capio Geriatrik Sollentuna

Sjuksköterskor till framtidens geriatrik i Sollentuna

Publicerad 26 oktober 2022

Vad utmärker en bra arbetsplats för dig? Du har svaret och vi har arbetsplatsen. Välkommen till framtidens geriatrik, välkommen till Capio Geriatrik Sollentuna.

I september 2023 öppnar vi upp våningsplan 4 för akutgeriatrisk slutenvård och nu söker vi dig som vill vara med från början!

Vi erbjuder dig att vara med i uppstart av ny vårdavdelning, i nyrenoverade lokaler och med ny utrustning, där vi tillsammans arbetar för att skapa en arbetsplats med öppet klimat, högt i tak, där vi hjälper varandra och skrattar tillsammans.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Klicka här för att läsa mer och ansök

Capio – Nordens största privata vårdgivare

Capio Geriatrik Sollentuna öppnade första november 2020 med inledningsvis 30 (34) vårdplatser för att nu successivt genomföra en upptrappning fram till 2023 då samtliga 150 vårdplatser planeras vara öppna. Detta innebär att alla våra enheter är relativt nya och att man som anställd får vara med och bygga från grunden.

Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility.

Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget! 

www.capio.se